GreenTeam Panhuijzen is een rallyteam uit Deurne. Wat in eerste in 2018 een eenmalig avontuur zou zijn; het rijden van de Morocco Desert Challenge, gaan we in 2021 voor de derde keer deelnemen aan deze woestijnrally wat na Dakar de grootste Rally-Raid ter wereld is. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de Morocco Desert Challenge 2021.

 

 

Greenteam Panhuijzen is in 2018 begonnen met een Toyota LandCruiser. In de MDC van 2018 hebben we een 2e plaats gehaald in het classics klassement en een 3e plaats in het klassement van rijden met originele motoren. Een volledig onverwacht succes!!! Daarnaast hebben we in Nederland de Baja Borger Rally gereden, waar we 4e zijn geworden in het Specials klassement.

 

over ons auto

In 2019 hebben we de 24 uur van Fursten gereden in Duitsland als ook weer de Morocco Desert Challenge. Daarnaast nemen we ook altijd deel aan de Dakar Pre-proloog.

 

Na een aantal jaren met een Toyota LandCruiser diverse rally's gereden te hebben, waaronder twee keer de Morocco Desert Challenge, staan we in 2020/2021 voor een nieuwe uitdaging.....

Het rijden met een MAN TGA 4x4 Rally Truck.

Afgelopen maanden is er hard aan gewerkt om haar weer helemaal up-to-date te krijgen en te voorzien van al onze sponsoren en in de inmiddels bekende groene huisstijl. 

Komende april 2021 staat de Morocco Desert Challenge weer op de planning. Een en ander is uiteraard wel afhankelijk van het Covid-19 virus. Mocht deze rally weer uitgesteld worden, dan hebben we wel al een andere internationaal grote rally voor ogen om deze te gaan rijden met the Mean GreenTruck. 

 

Zoals jullie kunnen zien is er heel wat werk verricht, niet alleen door ons, maar ook door een aantal sponsoren van het Greenteam Panhuijzen. Zonder hun steun en enthousiasme zouden we niet staan waar we nu staan!!!